Skogsåkra Gård

ekologiskt kött i samklang med naturen

 
 På Skogsåkra Gård arbetar vi i samklang med naturen och årstidernas växlingar. Från oss kan du köpa kött med gott samvete! Vi sätter djurens välmående i första hand, och värnar om miljön, både lokalt och globalt.


I generationer har vi lärt oss vad som är bäst för djur, natur och människa, och detta genuina kunnande kombinerar vi med moderna och miljövänliga tekniker.


Genom att ha djuren på naturbete hjälper vi också till att bevara det unika svenska öppna landskapet, med blomsterängar och hagmarker, viktiga för både biologisk mångfald och människors välmående.


Nu kan också du som privatkund köpa kött direkt från gården, med ursprungsgaranti. Ekologiskt, lokalproducerat – och gott! Samtidigt hjälper du till att behålla en levande landsbygd och oss att bättre konkurrera med billigt importerat kött från länder med bristande djurskyddslagar och dåligt miljötänk.


Kika runt här på vår hemsida för att läsa mer om oss, hur vi tar hand om djur och natur, samt hur du hittar hit, och vad och hur du kan beställa.

Lokalt, ekologiskt, naturligt.

Och gott!

Ekologiskt lantbruk ger oss gladare djur, friskare natur och godare och nyttigare kött!

Hos oss går djuren ute vår, sommar och höst. Kalvarna går förstås med sina mammor.